0
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Ako Zvezda bude igrala kao u LŠ, bićemo u problemu!

Objavljeno: 22.05.19 u 12:09

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sutra će od 19 časova odigrati meč Finala Kupa Srbije. Pred novinare je izašao Savo Milošević.

Strateg Partizana svestan je važnosti meča. Poručuje da će Partizan učiniti sve da do trofeja dođe

– Očekuje nas jedna velika utakmica. Najveća koju fudbal u Srbiji ima. Posle dužeg vremena ima malo veću vrednost, jer direktno donosi trofej. Oba kluba će učiniti sve da do njega dođu, svako ima svoje razloge, a mi ćemo učiniti sve da prevagnu naši razlozi. Priča se u poslednje vreme o fudbalskim stvarima, a to je dobro, navodi Savo Milošević.

Na pitanje medija da li je ovo utakmica za spas Partizanove sezone strateg crno-belih dao je odgovor.

Delom može tako da se gleda. Za veliki klub znači da osvoji trofej. Za nas je još bitnije to što bi imali rasterećeniji kalendar u kvalifikacijama za LE (Partizan bi krenuo od drugog kola kvalifikacija), rekao je Milošević.

Hoće li biti iznenađenja od strane Partizana?

– Ja nemam toliko iskustva kao moj kolega, ali mislim da ne može da bude puno iznenađenja. Ono što rzalikuje ovu utakmicu je to što donosi sve, donosi trofej posle 90 minuta. Nadam se da Zvezda neće igrati kao u LŠ onda bismo bili u problemu, zaključak je Miloševića.

Trener crno-belih neće imati kadrovskih problema pred meč, poručio je Milošević da su svi igrači spremni.

Sa lica mesta – Stefan Smuđa
FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter