0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RAKOČEVIĆ DONEO SJAJNU VEST: Jedan od najboljih mladih evropskih košarkaša bi mogao da zaigra za Srbiju

Objavljeno: 22.05.19 u 23:23

Supertalentovani košarkaš bi mogao da nastupa za ‘orlove’.

Momak koji je dobio MVP titulu na nedavno završenom Evroliginom ANGT turniru ima pravo da igra za Srbiju, Hrvatsku i Španiju.

Mario Nakić nije prelomio još za koju će reprezentaciju igrati, a povodom toga sa njim je za vreme turnira u Vitoriji razgovarao Igor Rakočević.

– Pitao sam ga kako razmišlja o reprezentativnoj budućnosti, s obzirom na to da je prošao program Razvojnog trenažnog centra KSS. Rekao mi je da je bliži tome da igra za Srbiju nego za neku drugu reprezentaciju. Naravno, mi želimo da igra za nas, nećemo pritiskati momka, ali smo mu stavili do znanja da smo mu na raspolaganju za sve što mu je potrebno, rekao je Rakočević za ‘Novosti‘.

(VIDEO:YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

Talentovani košarkaš je karijeru počeo u mlađim kategorijama Zemuna, da bi kasnije igrao za Partizan, a 2015. godine se preselio u Madrid. Njegov otac Ivo bio je član slavne generacije crno-belih koja se popela na krov Evrope 1992. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter