0
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ: Moji igrači nisu rasterećeni ni na treningu, nemam čega da se plašim!

Objavljeno: 22.05.19 u 12:31

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević dočekuje finale Kupa Srbije u odličnom raspoloženju.

Crveno-beli igraju na svom terenu, a pre toga osvojili su Superligu Srbije. Milojević ističe da Zvezda želi duplu krunu.

– Od početka smo govorili da nam je cilj da Zvezda osvoji oba domaća trofeja. Prvi smo ostvarili, osvojili smo titulu. Dešavalo se da nismo imali mogućnosti da se borimo za titulu, a sada se borimo za duplu krunu. Utakmica u kojoj se odmah dobija trofej. Bićemo maksimalno motivisani, mislim da je zasluženo što Zvezda i Partizan igraju u finalu. Neka pobedi srpski fudbal. Mi smo se spremali i daćemo sve od sebe, počeo je Milojević izlaganje pred novinarima u prostorijama FSS.

Na pitanje hoće li Zvezda zbog titule u šampionatu u meč ući rasterećeno Milojević je imao spreman odgovor.

Ne želim da mi igrači budu rasterećeni ni na treningu. Želimo duplu krunu. Prošle sezone nismo stigli ni do finala. Ne bih gledao tako da smo rasterećeni zbog titule, bićemo maksimalno spremni za ovaj izazov, ističe Milojević.

Novinare je zanimalo da li Zvezda ima mentalne snage posle emotivnog pražnjenja u ligi i proslave titule…

Nemam razloga da se plašim. Prirodno je da neki put ne odigrate na svom nivou. Moji igrači su profesionalci i nemam šta posebno da im kažem da bi ih motivisao niti da će biti opušteni, poručio je Milojević.

Milojević neće moći da računa na Ričmonda Boaćija koji će zbog povrede propustiti meč. Dok je Srđan Babić suspendovan. 

Sa lica mesta – Stefan Smuđa
FOTO: STARSPORT 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter