0
Domaći fudbal

MAURICIO SARI: Moja budućnost je sreda

Objavljeno: 22.05.19 u 15:59

Mauricio Sari je u poslednjih nekoliko nedelja više označen kao „bivši“ u Čelsiju, navodno „plavci“ su mu već spremili otkaz pre svega zbog loše atmosfere u svlačionici, a potom i zbog toga što nije uspeo ekipu da uključi u borbu za šampionsku titulu, ali je Sari istakao da ga trenutno zanima samo jedno.

– Moja budućnost je sreda, mislim. Moram da budem fokusiran na finale u ovom momentu. Što se ugovora tiče, imam još dve godine i nisam pregovarao sa drugim klubovima.

Nakon finalnog meča Lige Evrope uslediće razgovori sa upravom Čelsija:

– Videćemo da li su srećni ili ne. Sviđa mi se Premijer liga, najvažniji je šampionat na svetu. Mislim da su svi uzbuđeni jer su deo nje, ali trenutno samo o finalu razmišljam. Razgovaraćemo kad se okonča sezona, zaključio je Sari.

On je danas označen kao glavna meta Juventusa i Rome, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi narednu sezonu započeo na klupi jednog od ova dva tima, a u Čelsi stigao Frenk Lampard.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter