0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ANDREA TRINKIJERI: Da pokažemo ozbiljnost i odgovorimo Dinamiku sa istim žarom

Objavljeno: 22.05.19 u 18:00

Utakmicom protiv Dinamika u 8. kolu Superlige Srbije, košarkaši Partizana će završiti seriju gostovanja u okviru grupe B, nacionalnog šampionata.

Meč protiv tima sa Dorćola, biće odigran u zemunskom SC „Master“, a osim takmičarskog, imaće i humanitarni karakter.

Zahvaljujući odluci organizatora meča, KK Dinamik VIP Pay, sav prihod od prodaje ulaznica za sutrašnji meč, biće doniran organizaciji UNICEF i projektu inkluzivnih dečijih igrališta. Ulaznice se već danas nalaze u prodaji i mogu se kupiti u Sportskom Centru DINAMIK u Dunavskoj ulici broj 62, do 23:00, kao i na dan utakmice, na blagajni Sportskog Centra „Master“ u Zemunu, od 16 časova.

Cena ulaznica je 400 dinara za tribine i 800 dinara za parter.

U prvom meču sutrašnjih rivala, crno-beli su u okviru 3. kola Superlige odneli pobedu u hali „Aleksandar Nikolić“ rezultatom 96:58.

Novi duel na programu je u četvrtak, 23. maja od 18 časova, a pred tu utakmicu, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri poručuje:

– Naša svaka utakmica je prilika da budemo bolji i da pokažemo ozbiljnost. U dosadašnjem toku Superlige smo imali i dobrih utakmica, ali i perioda kada nismo bili na željenom nivou. Dinamik će sigurno dati sve od sebe da se pokaže u najboljem mogućem svetlu i na nama je da im sa jednakom žarom pariramo – izjavio je Trinkijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter