0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

TIM KONELI O JOKIĆU: Najnesebičniji superstar u ligi

Objavljeno: 21.05.19 u 22:09

Sezona Denver Nagetsa okončana je porazom od Portland Trejlblejzersa u sedmoj utakmici polufinalne serije zapadne konferencije, a o protekloj sezoni, ali i o onoj koja dolazi na jesen, pričao je predsednik košarkaških operacija Denvera, Tim Koneli.

Koneli je imao razgovor sa Vašington Vizardsima, ali je odbio ponudu i odlučio da ostane u Koloradu, gde ga očekuje pokušaj da oko, prema njegovim rečima, najnesebičnijeg superstara u ligi stvori ekipu koja će moći da napravi iskorak u odnosu na ovu sezonu:

– Grad je dinamičan, vlasnici su među najuticajnijima u sportu od Londona do Los Anđelesa, imamo uspešan tim i najnesebičnijeg superstara u NBA ligi, rekao je Koneli, uz dodatak da bi Maloun trebalo da bude proglašen za trenera godine, ispred Doka Riversa (LA Klipers) i Majka Budenholzera (Milvoki Baks).

– Nekoliko igrača je bilo povređeno, neki su operisani tokom sezone… Naredne sezone videćemo bolju verziju Denvera. Ne znam da li i više pobeda, ne znam da li prolazak dalje u plej-ofu, ali nema razloga da sumnjam u napredak, istakao je Koneli, koji je dodao da „ne može sebe da zamisli negde drugde“, nakon što bio na razgovoru za posao u Vašington Vizardsima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter