0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Vozdovac v Vojvodina Beograd, 02.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POTVRĐENO PISANJE: Voždovac se zahvalio na saradnji Grkiniću i Aničiću

Petar Lazić
Objavljeno: 21.05.19 u 12:28

Kao što je HotSport već danas pisao, Zmejevi će promeniti sportskog direktora i šefa struke.

Voždovac se zahvalio na saradnji Goranu Grkiniću i Draganu Aničiću sa kojima je sporazumno raskinut ugovor.

Goran Grkinić došao je u Voždovac pre 5 godina i u tom periodu uradio neizmerno mnogo i bio deo istorijskih rezultata kluba, kako takmičarskih, tako i poslovnih.

Za vreme Grkinićevog mandata na čelu sportskog sektora klub je ostvario rekordne transfere, pa je tako jedan od najveći talenata srpskog fudbala Filip Stuparević postao član Votforda, Aleksandar Filipović prešao je u BATE Borisov, Dejan Georgijević u Ferencvaroš, a Saša Ivković u Maribor. Takođe, Adam Marušić danas je član Lacija, Gajić i Putinčanin uzdanice ljubljanske Olimpije, a sjajni golman Zoran Popović ostao je upisan u istoriji Crvene zvezde kao član ovosezonske šampionske generacije.

– Sa dosadašnjim sportskim direktorom smo nakon prijateljskog razgovora dogovorili sporazumni prekid saradnje. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Markom Zdravkovićem, se najiskrenije zahvaljuje Goranu Grkiniću za trud i energiju koju je uložio zajedno sa nama u proteklih 5 godina da klub postane ono što je danas – stabilan i respektabilan Superligaški klub, koji može da se diči sa ostvarenim transferima, kao i sa formiranjem mladih igrača. Drago nam je što smo imali prilike da sarađujemo sa sjajnim sportskim radnikom i profesionalcem koji je svojim predanim radom učinio nemerljivo mnogo za naš klub. Nadamo se da će nam se poslovni putevi opet ukrstiti, i želimo našem velikom prijatelju sve najbolje u daljem radu, stav je Uprave kluba.

Goran Grkinić istakao je zahvalnost rukovodstvu kluba za pruženu priliku i napomenuo da je ponosan na postignute rezultate.

– Zahvaljujem se svima u klubu na predivnoj saradnji. Hvala Marku Zdravkoviću, na čiji poziv sam došao klub, jer je prepoznao moju viziju toga kako klub treba da napreduje i zajedno sa mnom radio na ostvarenju iste u proteklim godinama. Uspehe i neuspehe delili smo zajedno i hvala mu još jednom na podršci. Velika zahvalnost ide i svim zaposlenima u klubu, ljudima iz administracije, ekonomata i ostalih službi, kao i mojim igračima sa kojima sam uvek imao otvorenu komunikaciju, sjajnu saradnju i veliku međusobnu podršku. Hvala svima. Voždovac je porodica. Ostajemo prijatelji za ceo život.

Takođe, nakon osam meseci koje je Dragan Aničić proveo na klupi Zmajeva, doći će do promene Šefa stručnog štaba.

– Rukovodstvo kluba se takođe zahvaljuje Draganu Aničiću i ostalim članovima stručnog štaba na uloženom radu i trudu. Ne zaboravljamo da je Aničić preuzeo klub u kompleksnom momentu i želimo da istaknemo veliku zahvalnost na posvećenom radu i sjajnom odnosu sa igračima i zaposlenima u klubu. Od srca mu želimo sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter