0
Košarka

‘ŠOU-TAJM’ U TORONTU: Preokreti, dva produžetka i strašno važna pobeda Reptorsa! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.19 u 09:10

Košarkaši Toronta pobedili su noćas na svom terenu Milvoki sa 118:112 posle dva produžetka i tako smanjili na 2:1 u finalu istočne konferencije NBA lige.

Bilo je potrebno Torontu buđenje, bez dileme, a teško da će bilo šta bolje da ih prodrma od pobede posle dva produžetka. To lomi duh jedne, a podiže ga drugoj ekipi.

Reptorsi su tokom većeg dela meča imali prednost i šanse da ranije reše meč u svoju korist, ali se Milvoki uvek nekako izvlačio, baš kao i na kraju susreta kada su Brogdon i Midlton nadoknadili ‘minus četiri’ u poslednjem minutu.

Slično su se Baksi izvukli na kraju prvog produžetka kada je Džordž Hil pogodio oba bacanja, a Lenard promašio na drugoj strani, ali su u drugom dodatnom periodu pravili previše glupih grešaka i novi preokret nije bio realan.

Ključ je bilo to što je potpuno zaustavljen bio Janis Adetokumpo i posle nekoliko monstruoznih partija u ovoj plej-ofu, noćas je ubacio svega 12 poena.

Toronto je do pobede vodio Kavaj Lenard sa 36 poena, od čega je osam postigao u drugom produžetku, a upisao je i devet skokova i pet asistencije za 52 minuta na terenu.

Najbolje ga je pratio Paskal Sijakam sa 25 poena i 11 skokova, Norman Pauel je dodao 19, a Mark Gasol 16 poena uz 12 skokova.

U redovima Milvokija najbolji su bili Džordž Hil sa 24 i Malkom Brogdon sa 20 poena. Bruk Lopez je postigao 16 poena, a Janis Adetokumpo 12 uz 23 skoka.

Šansu da izjednači na 2:2 Toronto će imati u noći između utorka i srede kada je na programu treći meč finala Istoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter