0
Evrokupovi

FOTO: twitter.com/premierleague

SJAJNE VESTI SA SPARSE: Hari Kejn će biti spreman za finale Lige šampiona

Objavljeno: 20.05.19 u 15:58

Pred utakmicu sezone ekipa Totenhema će biti značajno pojačana.

Kako prenosi londonski ‘Ivning Standard‘ kapiten Totenhema biće spreman za finalnu utakmicu elitnog klupskog takmičenja.

Iako je u prvi mah bilo objavljeno da je za napadača sezona gotova, oporavak protiče bolje nego što se to očekivalo i mogao bi ranije na teren. Kejn se vratio treninzima i ukoliko ove nedelje ne bude bilo nekih komplikacija konkuriaće za mesto među 11 tokom finalne utakmice.

Jedan od najboljih napadača današnjice tokom ove sezone postigao je 24 gola i jasno je koliko znači ekipi Maurisija Poketina. Jedina neizvesnost ostaje oko toga da li će tako rovit moći da odigra svih 90 minuta ili će priliku čekati sa klupe. Njegovo mesto na prethodnim duelima zauzimali su Son i Moura, koji su ga na sjajan način zamenili i odigrali ključnu ulogu oko plasmana u finale.

Utakmica za trofej Lige šampiona zakazana je za 1. jun na stadionu ‘Vanda Metropolitano’ u Madridu, a Totenhemov rival biće Liverpul.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter