0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ZIDAN ‘KLJUČA’, A ONI SE SMEJU: Navijače Reala razbesnelo ponašanje Krosa i Bejla (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.19 u 16:42

Madriđani su sezonu za zaborav završili porazom.

Betis je sa 2:0 savladao pulene Zinedina Zidana na stadionu ‘Santijago Bernabeu’ i tako im naneo još jedan težak poraz.

Jasno je da će posle sezone sa samo jednih trofejom i to na Svetskom klupskom prvenstvu čelnici ‘kraljevskog kluba’ morati da remontuju ekipu. Prvi će izlazna vrata potražiti golman Kejlor Navas, a ubrzo bi njegovim stopama mogli Geret Bejl i Toni Kros. Njihov odlazak dodatno bi moglo da ubrza ono što su uradili tokom današnje utakmice.

I pored toga što su Velšanin i Nemac sa klupe pratili čitavu utakmicu, kamere su sve vremem ‘motrile’ na njih. Tako su uhvatile trenutak kada se njih dvojica zabavljaju na klupi i pored loše igre i novog poraza svojih saigrača. Španski mediji podesaćju i da se Bejl nije sa saigračima vratio posle utakmice protiv Raja, te da je njegova epizoda u Madridu završena. 

(VIDEO:YouTube/Sport News – Tus noticias y videos del Deporte)

Komentari navijača Reala na ovakav gest dvojice igrača uglavnom su pogrdni, a posle utakmice popularni Zizu nije želeo da govori o njihovom statusu.

– Videćemo da li je ovo njegova poslednja utakmica, ne znam… Danas nismo mogli ništa da učinimo. Najbolje od svega je da se konačno završila ova sezona. Sada se okrećemo budućnosti. Bilo je komplikovano tokom cele godine i veoma teško, ali sada krećemo ispočetka, rekao je posle meča Zidan.

Bilo kako bilo sve u Realu čeka veliki posao tokom ovog leta…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter