0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA, PLEJ-AUT: Epilog – ispali Bačka i Zemun, Dinamo u baražu – Rad ostaje u eliti

Objavljeno: 19.05.19 u 21:11

Izuzetno uzbudljiv finiš sezone u plej-aut fazi Superlige.

Pitanje šampiona je u Srbiji rešeno davno, ali je u poslednjem kolu odlučeno ko će sledeće sezone igrati Prvu ligu Srbije.

A to su Bačka i Zemun, dok će se za opstanak u eliti u baražu boriti Dinamo. Od četiri ekipe koje su se danas borile za opstanak, jedino je Rad upisao trijumf i obezbedio opstanak u Superligi.

Ekipa iz Vranja je u direktnom duelu porazila poslednjeplasiranu Bačku, rezultatom 1:0. Željko Dimitrov je u 72. minutu zatresao mrežu ekipe iz Bačke Palanke i poslao je u drugi rang.

Blizu opstanka bio je i Zemun koji je imao vođstvo na poluvremenu utakmice na Banjici. Mladi reprezentativac Srbije Nemanja Vučić je sa bele tačke u 42. minutu doneo prednost ekipi iz Gornje varoši, ali je opstanak Radu doneo Miloš Trifunović kog je proigrao Volkov u 62. minutu.

Dinamo će se za opstanak u Superligi boriti protiv Inđije koja je danas savladala Radnički 1923 posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA, PLEJ-AUT – 37. kolo:

Nedelja
Spartak – Voždovac 2:1 (1:1)
/Šormaz 32, Mladenović 74 – Luković 13/

Bačka – Dinamo 0:1 (0:0)
/Dimitrov 72/

Radnik – Mačva 3:0 (2:0)
/Kjeremeh 2, Zlatanović 27, Miladinović 87/

Rad – Zemun 1:1 (0:1)
/Trifunović 62 – Vučić 42p/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter