1
Domaći fudbal

FOTO: Taurunum bojs/Milica Ristić

(NE)OČEKIVANA POSETA: Navijači Zemuna iznenadili igrače u Kući fudbala pred meč odluke (FOTO)

Objavljeno: 19.05.19 u 13:18

Za ekipu Radomira Kokovića danas je poseban dan.

Kolo pre kraja Superlige najviše uzubđenja ima na dnu tabele, kada je borba za opstanak u pitanju.

Četiri ekipe se bore za opstanak, a kako je to žreb namestio međusbnim okršajima će odlučiti koji timovi osvajaju dve karte, koje obezbeđuju učešće u elitnom takmičenju i naredne sezone. Sve utakmice se igraju od 19 časova, pa će tada Bačka ugostiti vranjski Dinamo, odnosno Rad na stadionu ‘Kralj Petar Prvi’ ekipu Zemuna.

Zemunci su ozbiljno shvatili značaj ove utakmice, pa su odlučili da nekoliko dana ranije ekipu pošalju u karantin, u Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Tamo su puleni trenera Kokovića imali mir i sve uslove za pripremu, a juče su imali i specijalne goste. Članovi navijačke grupe ‘Taurunum bojs’ posetili su igrače na treningu i pružili im podršku pred odlučujući okršaj na Banjici.

FOTO: Taurunum bojs/Milica Ristić

Pred ovo kolo Bačka je na poslednjem mestu sa 20 bodova, a Zemun i Dinamo imaju po 20, dok je u najpovoljnijoj situaciji Rad, koji ima 22.

FOTO: Taurunum bojs/Milica Ristić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter