0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DUDA IVKOVIĆ O JOKIĆU: Trener Denvera bi mogao da napravi problem, znam šta on želi

Objavljeno: 19.05.19 u 14:44

Poslednjih dana  govori se o nastupu Nikole Jokića na Svetskom prvenstvu.

Dvadesetčetvorogodišnji centar dres sa nacinalnim obelžjem nije oblačio još od Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine, pa i ne čudi toliko interesovanje javnosti u Srbiji.

Njegova odluka da li će putovati u Kinu zavisiće i od ‘saveta’ koji bude dobio od kluba, ali i želje igrača da zaigra za nacionalni tim. Nikola i dalje nije ‘prelomio’, a posle Nikole Kalinića o čitavoj situaciji govorio proslavljeni trener Dušan Ivković.

– Moj stav je da svaki košarkaš želi da igra za svoju reprezentaciju. Šta stoji iza takve odluke, to je potpuno druga stvar. Na primer, ako bi trener Denvera Majk Meloun rekao Nikoli da mora da odmara, doveo bi ga u veomna tešku situaciju. Znam da bi Jokić voleo da igra za Srbiju. Da li će to i desiti, ne znam, poručio je Ivković za ‘Eurohoops‘.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a ‘orlovi’ će igrati u Grupi D sa Italijom, Filipinima i Angolom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter