0
Evropske lige

‘ŽOGA BONITO’ U TURSKOJ: Antalijaspor se igra, teško je odlučiti koji od ova dva gola je lepši (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.19 u 19:46

U 33. kolu Superlige turske u derbiju sredine terena sastaju se Antalijasport i Malatjaspor. Na meču smo imali priliku da vidimo dva gola na kojima bi i najveće fudbalske zvezde pozavidele.
Antalijaspor je na dobrom putu da zabeleži pobedu u derbiju u kome dočekuje Malatjaspor (trenutni rezuultat 3:0) koji se nalazi poziciju iznad ekipe iz Antalije, a gosti od 30. minuta igraju bez Tijevi Bifume koji je dobio drugi žuti i morao je ranije da napusti utakmicu.

Antalijaspor je iskoristio igrača više i u zaustavnom vremenu prvog poluvremena golom Haruna Alpsoja došli su do vođstva. Apsoj je postigao prelep pogodak kakav se retko viđa. Iskoristio je prostor koji su mu dali gosti i sa oko dvadesetak metara raspalio je projektil koji je skinuo paučinu sa gola nemoćnog Ertaka Ozbira.

Drugi gol deo je Mevluda Erdinka koji se dva puta upisao u strelce. Odlično je ispratio kontru domaćih i sa sedamnaest metara lepo plasiranom loptom lobovao je golmana gostiju.

Golove možete pogledati ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter