0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠTA SE OVDE IZDEŠAVALO: Da li je ovo najčudnija završnica dosadašnjeg toka KLS Superlige?

Objavljeno: 18.05.19 u 19:22

U najmanju ruku čudnu završnicu videli smo u poslednjim trenucima meča između Crvene zvezde i Zlatibora u okviru 7. kola Superlige Srbije.

Pitanje pobednika bilo je već davno rešeno kada je Milan Tomić, trener Zvezde, pozvao tajm-aut na 26 sekundi pre kraja utakmice. Kada je istekao prvi, odmah se nadovezao i drugim minutom odmora. 

Po završetku drugog tajm-auta, stigao je „odgoor“ u vidu odmora koji su zatražili sa klupe Zlatibora. 

A onda je situacija postala još čudnija. Umesto napada na koš, crveno-beli su se dodavali dok vreme za napad nije isteklo, a kada je lopta po izvođenju došla do Vorkapića, Nenadić je napravio faul kako bi košarakša Zlatibora poslao na liniju za slobodna bacanja.

On je promašio prvo, pogodio drugo na taj način postavivši konačnih 83:57, a kada je bilo očekivano da igrači Zvezde, s obzirom na to da su očigledno želeli poslednji napad, krenu ka košu rivala, Davidovac je loptu samo preveo preko pola i pustio da vreme istekne.

Zvezda je slavila, a navijačima je ostalo da se nadaju da će trener Milan Tomić u nekom trenutku otkriti zašto je odlučio da susret privede kraju baš na ovakav način.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter