0
Domaći fudbal

ŠARAC PRED ZATVARANJE SEZONE: Želimo da se od fenomenalne sezone oprostimo pobedom

Objavljeno: 18.05.19 u 15:04

Fudbaleri Radničkog iz Niša polako privode kraju jednu od najuspešnijih sezona u novijoj istoriji kluba. Nisu uspele Nišlije da se domognu finala Kupa, ali jesu u plej-ofu zabeležili sjajan rezultat i uspeli da zadrže prednost u odnosu na Partizan, pa će u kvalifikacije za Ligu Evrope ući kao drugoplasirana ekipa Superlige Srbije. 

Nišlije će sezonu zvanično zatvoriti protiv Mladosti iz Lučana sutra od 19 časova, a pred meč za koji je uprava Radničkog odlučila da otvori kapije Čaira i na taj način omogućila svima koji žele da pozdrave nove vicešampione Srbije, medijima se obratio Dragan Šarac, pomoćni trener Nenada Lalatovića.

– Svi znate da smo ostvarili istorijski uspeh, završili smo sezonu na drugom mestu. Šteta je što nismo uspeli da se domognemo finala Kupa Srbije, primili smo taj gol u završnici meča, pa je jedino to malo razočaranje, ali dobro, šta je tu je. Za nama je fenomenalna sezona, ostala je još ova utakmica… Do sada nismo poraženi pred našim navijačima ni u prvenstvu, ni u Kupu ni u Evropi, pa se nadamo da će tako ostati i nakon sutrašnjeg meča, da ćemo se lepo oprostiti od naše publike. Ovom prilikom pozivam navijače da dođu i podrže ove momke. Odigraćemo kvalitetnu utakmicu i pokušati da dođemo do tri boda.

O timu pred sutrašnji meč, Šarac je rekao:

– Mislim da će biti eventualno jedna izmena, ali igraće mahom igrači koji su izneli najveći deo sezone. Zaslužili su da odigraju taj meč i da se oprostimo od publike kako bi trebalo. Voleli bismo da završimo sa stilom, pobedom, atmosfera je tokom cele sezone bila fenomenalna u svlačionici. 

Ponovo se osvrnuo na polufinale Kupa:

– Odigrali smo i tada dobru utakmicu, primili nesrećno taj gol, ali dobro.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter