0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN OZVANIČIO VELIKI POSAO, PA POZVAO: Svi dođite sutra na ispraćaj Saše Ilića!

Objavljeno: 18.05.19 u 13:35

Partizan je danas obavio veliki posao jer je potpisao profesionalni ugovor sa Lazarom Pavlovićem, a tim prilikom generalni direktor Miloš Vazura se obratio javnosti povodom jučerašnjeg odlaganja kazne za Partizan.

Partizan je trebalo da sutra dočeka Proleter bez prisustva publike, što bi značilo da bi legendarni Saša Ilić poslednji meč u Humskoj odigrao bez podrške navijača.

Međutim, Disciplinska komisija FSS je usvojila žalbu crno-belih i prolongirala izvršenje kazne za narednu sezonu, kako bi što veći broj pristalica došli da pozdrave slavnog kapitena.

– Zahvaljujemo se Disciplinskoj komsiji FSS koja je imala razumevanja za našu molbu da suspenziju stadiona Partizan koja je stupila na snagu za 37. kolo SLS odloži za prve mečeve nove fudbalske sezone 2019. godine kako bismo obeležili poslednju utakmicu legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića pred našom publikom na našem stadionu – rekao je Miloš Vazura u izjavi medijima, a zatim uputio poziv:

– Stoga pozivam sve fudbalske radnike, funkcionere, bivše i sadašnje trenere i igrače da sutra uveče dođu u Hram fudbala u Humsku 1 kako bismo pozdravili našeg kapitena u poslednjoj utakmici Superlige u crno-belom dresu – istakao je generalni direktor Partizana.

Partizan i Proleter se sastaju sutra od 19 časova, a klub iz Humske je objavio da će otvoriti sve četiri strane stadiona, kao i da će se karte prodavati po simboličnoj ceni od 22 dinara, što je broj koji je Ilić nosio tokom karijere u Partizanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter