1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNAT JE I NOVI TERMIN: Evo kada će se igrati finale Kupa između ‘večitih’ rivala

Objavljeno: 17.05.19 u 14:43

Baš kao što je i došlo do promene grada i stadiona održavanja finala Kupa Srbije, tako je promenjen i termin početka utakmice za trofej.

Na sastanku klubova i takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije je odlučeno da se utakmica finala Kupa ipak premesti iz Niša u Beograd, a žrebom je odlučeno da domaćin bude Crvena zvezda.

Dogovoreno je tada da će termin odigravanja biti naknadno objavljen, a odluka je pala da se igra u četvrtak, 23. maja, od 19 časova.

Ranije je bilo dogovoreno, ukoliko bi se igralo u Nišu, da meč počne u 20 sati, ali će ipak početi sat vremena ranije, što je svakako i odluka policije koja će sa pojačanim snagama pokušati da održi red i mir u prestonici.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Zemljo otvori se. Taman covek pomisli da mozda u ovoj zemlji nesto ide i na bolje idioti uniste sve. Ljudi su vec planirali da povedu decu, rodbinu na Cair, da bude puno, da bude sportski.. A kreteni promenise.. Pa cemu procedure odluke i zamajavanja kratka pameti. A posle derbija 1-1 sat i po vremena ne pustaju sa juga.. Ovde je izivljavanje postalo i institucionalno.. Bravo. Mi seljaci gledacemo na tv- u. I nama je Beograd postao dalek..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter