5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO HOTSPORTU: Preinačena kazna Partizanu, na ispraćaju Saše Ilića će biti navijača!

Objavljeno: 17.05.19 u 18:18

Ispunjena je želja mnogih navijača Partizana pred poslednje kolo Superlige Srbije za sezonu 2018/2019.

Za Partizan meč protiv Proletera nema rezultatski značaj, ali ukoliko vremenske prilike dozvole, navijači bi sigurno došli u većem broju nego inače zbog toga što će to biti poslednja utakmica legendarnog Saše Ilića na stadionu na kom se proslavio, ali i koji je njega uzdigao.

Međutim, postojala je ta kazna Disciplinske komisije FSS, koja je juče zatvorila taj stadion zbog uvredljivog skandiranja Grobara na utakmici protiv Vojvodine.

Ipak, upravo smo dobili potvrdu da je ta odluka preinačena i da je Komisija za žalbe FSS ipak dozvolila da se igra pred navijačima, te će Saša Ilić dobiti ispraćaj kakav dolikuje.

– Upravo sam obavešten da je Komisija za žalbe preinačila kaznu Partizana i da će utakmica u nedelju na stadionu Partizana biti odigrana pred publikom – rekao je za HotSport Vladimir Bulatović, direktor Superlige.

Kazna nije u potpunosti otklonjena, već će je Partizan odraditi na prvoj narednoj utakmici u sledećoj sezoni.

Meč između Partizana i Proletera je zakazan za nedelju od 19 časova.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

  1. U svakom zitu kukolja ima najbolji kapiten najgoreg tima u istoriji Partizana.Zvezda je jaca vec nekoliko godina ali Partizan nikad nije bio pregazen od CZ vec je uglavnom izjednacena utakmica,ne znam cime se delije ponose neresenim rezultatom,porazom ili pobedom od 2:1 ko je pregazen?

    0
    0
    Odgovori
      • Mi dolazimo, ako neko bezi to ste vi….vi ste pobegli Iz Nisa. Vi ste hteli bgd, mi ne, naravno vi imate sve komisije, takmicarsku sudijsku, arbitraznu…….srbija je po tom pitanju specificna jer to nigde nema ali ovoga u vasoj reziji, farme, pinka, parova je ovde na pretek…..postenje I kvalitet na prvom mestu

        0
        0
        Odgovori
    • Neka tvoj Savo dovede ekipu gde god zelite,bicete pregazeni!A za Sasu samo postovanje,red je da coveka isprate navijaci dao vam je zivot!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter