0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

KAO NEKADA STOJKOVIĆA: Luka Milunović postigao het-trik i ‘ponovio’ gol koji pamte navijači Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.19 u 20:59

Srpski napadač postigao je het-trik protiv Felde.

U 13. kolu prvenstva Malezije, Melaka je sa 6:0 savladala poslednjeplasiranu ekipu na tabeli.

Sjajnu igru i nova tri gola upisao je srpski internacionalac Luka Milunović, koji je posle nekoliko meseci u domovini zimus odlučio da napusti Voždovac i karijeru nastavi u inostranstvu. Prvi gol na meču nekadašnji fudbaler Crvene zvezde postigao je u 36. minutu igre kada je povukao kontru i rutinski lobovao golmana. U drugom poluvremenu je dvadesetšestogodišnji Beograđanin postigao još dva gola, prvo je iskoristio odbitak u 53. minutu, da bi končnarn rezultat utakmice glavom postavio minut pre kraja regularnog toka.

(VIDEO:YouTube/MSuperLeague)

Prvi gol sa ove utakmice bio je sličan onom koji je Milunović postigao protiv Partizana u Kupu Srbije, pre sedam godina. On je tada, kao i sada iskosa lobovao golmana, dok je u ulozi čuvara mreže na stadionu ‘Rajko Mitić’ bio Vladimir Stojković.

(VIDEO:YouTube/Dzole Brate)

Ovo su prvi golovi koje je zabeležio u dresu novog kluba hitronogi fudbaler, a pre dolaska u Maleziju i epizode u redovima ‘zmajeva’ on je nastupao za Aris i Platanijas u Grčkoj, belgijski Zulte Varegem, te OFK Beograd i Crvenu zvezde u domovini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter