0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Slavija overava titulu, Lids grabi ka ‘Vembliju’

Objavljeno: 15.05.19 u 11:10

Predstoje završne borbe u finušu sezone i takmičenja u nacionalnim kupovima mada je mnogo zanimljivije u takmičenjima za bodove pored male ponude mečeva.

ALAŠKERT – ŠIRAK 1 (1.70)

U Jermeniji se vodi borba za podelu evropskih viza tako da su pojedini timovi i dalje fokusirani na uspehe, a domaćinu su potrebna tri boda da ostvari zacrtani plan.

OSTENDE – ST. TRUDEN 2 (1.80)

Podela po grupama u Belgiji je pokazala svoje čari, a pred rasplet su se izdvojili favoriti i gosti dolaze po tri boda da ispune plan pred vikend kada bi trebalo da padne konačna odluka.

SLAVIJA (P) – JABLONEC 1 (1.50)

U derbiju sezone pao je Plzen i ostaje da se posao završi, mada danas je rival veoma nezgodna ekipa tako da bi crveno-beli trebalo da budu oprezni i spremni za novu bitku.

LIDS – DERBI 1 (1.70)

Dugo je domaćin bio lider šampionata i po pokazanom su zaslužili povratak u ‘elutu’ i sada se bore za finale sa Aston Vilom i imaju gol prednosti i ostaje da novom pobedom uhvate zalet za „Vembli“.

Ukupna kvota na tiketu je 7.80.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter