0
ATP

SPORT NA TV: Čeka vas teniski dan, a šlag na tortu NBA

Objavljeno: 14.05.19 u 08:32

Dan je posvećen tenisu, a kasno uveče čeka vas NBA poslastica.

Na SK 1 ATP Masters u Rimu počinje od 11.00 časova. Čilić i Baso na pgrogramu su od 12.30, Dmitrov i Štruf igraju nakon toga, a Laslo Đere će od 16.00 odmeriti snage protiv Basilahvilija. Od 3 časova iza ponoći odigraće prvi meč finala zapada između Golden Stejda i Portlanda. Na Sport Klubu 2 od 11 možete pratiti VTA Rim i meč izmeđzu Sabalenke i Kornet, a potom dva vezana ATP meča između Medvedeva i Kiriosa, potom i Zvereva i Bereta. Fudbalski meč za dame do 17 godina igraju Nemačka i Portugal u okviru polufinala EP za Žene meč je na programu na Sport klubu 3 od 13.00 časova.

Na Arena sport 1 u 20.15 možete pratiti Svetsko prvenstvo u hokeju i meč Nemačke i Francuske. Ljubitelji bejzbola u 20 časova mogu pratiti meč MLB lige između Klivlenda i Čikago Vajt Soksa, a dva sata iza ponoći na istom kanalu očekuje vas NHL i meč Bostona i Karoline.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter