0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

REČI KOJE ZANIMAJU DELIJE: Prvi čovek Marseja govorio o statusu Nemanje Radonjića… (FOTO)

Objavljeno: 14.05.19 u 18:18

Među zvezdašima provejava nada da bi Nemanja Radonjić mogao da se vrati na ‘Marakanu’, makar i kao pozajmljen igrač, a prvi put se sada oko statusa igrača oglasio predsednik Olimpika Žak-Anri Orjo.

U više navrata se srpski reprezentativac pojavljivao na utakmicama Crvene zvezde, kako u fudbalu, tako i u košarci. Zbog toga su navijači poželeli da će se vratiti, međutim, daleko je ta priča od ostvarenja.

To se može zaključiti iz izjave prvog čoveka Marseja, Žaka-Anrija Orjoa, koji je poručio da će se klub sa ‘Velodroma’ u narednoj sezoni osloniti na svoje mlade igrače, jer finansijski ne može da parira šampionu Pari Sen Žermenu.

– Svesni smo da moramo da krenemo u drugom pravcu u odnosu na neke ranije godine. Moramo da se oslanjamo više na mlade igrače, što smo donekle već počeli sa Dujom Ćaletom-Carom, Nemanjom Radonjićem, ali i Bubakarom Kamarom i Maksimom Lopezom. Ali oni moraju da igraju još više – poručio je Orjo.

– Uvek smo planirali da napravimo projekat koji će ekonomski biti isplatljiv, tri godine radimo na tome i polako počinju da se vide rezultati. Za Marselj je važno da imamo igrače sa karakterom, spremi da se bore za klub. To će biti glavni uslov kod budućih transfera – rekao je prvi čovek Marseja.

Radonjić je prošlog leta ušao u Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, a onda otišao u Olimpik u kom je upisao 22 nastupa i samo jednu asistenciju, bez postignutog gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter