0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

ODLUKA U JUNU: Rusi još nisu prelomili za nastavak saradnje sa napadačem Partizana

Objavljeno: 14.05.19 u 10:13

Pozajmica uskoro ističe, a postoji klauzula za otkup koja još nije prihvaćena od strane kluba koji iza sebe ima dobru sezonu.

U avgustu je Ognjen Ožegović napustio Partizan i otišao na jednogodišnju pozajmicu u Arsenal iz Tule, a ruski klub u junu treba da odluči hoće li da otkupi napadača crno-belih za milion evra. Kako saznaje HotSport upravo toliko iznosi klauzula, ali postoji mogućnost da dođe i do drugačijeg dogovora i da se obeštećenje umanji u interesu sve tri strane. Ekipa iz okoline Moskve ima dobru sezonu i žele da nastave sa usponom tako da hoće da zadrže okosnicu tima i dovedu adekvatna pojačanja tokom leta. Za sledeće poteze čeka se 26. maj i kraj šampionata kada sledi podvlačenje crte i analiza urađenog.

Ožegović je do sada upisao deset mečeva u prvenstvu i postigao je dva pogotka u tri utakmice u okviru Kupa Rusije. Uglavnom je imao ulogu ‘džokera’ mada je kvalitet potvrdio odličnim učinkom protiv Lokomotive iz Moskve kada je režirao preokret za pobedu asistencjom i pogotkom. Arsenal ima ograničen budžet tako da to može da predstavlja kočnicu. Ukoliko ne dože do ostanka u Rusiji, do daljnjeg se Ožegović vraća u Humsku, pošto sa crno-belima ima važeći ugovor do juna 2020. godine i onda je na potezu trener Savo Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter