0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN ĐURIČIĆ PRED NIŠ: Nije objektivno da nas Radnički pobedi sa dva gola razlike!

Objavljeno: 14.05.19 u 14:52

Fudbaleri Partizana sutra igraju revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Radničkog u Nišu, a brani prednost iz Beograda 1:0.

Konferenciju za novinare u Humskoj nije držao šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević, koji se nalazio na Skupštini FS Srbije gde se odlučivalo o tituli Crvene zvezde iz 1946. godine, već njegov pomoćnik Milan Đuričić.

– Mi smo ostvarili primarni cilj, kada smo dolazili pred nas je bilo zacrtano da izborimo Evropu. To smo uradili, ali mi radimo u Partizanu, zahtevi su uvek veći i očekujem da u dobroj i kvalitetnoj utakmici zauzmemo pobednički stav i plasiramo se u finale, a onda i da odbranimo Kup Srbije – rekao je popularni ‘Đumi’.

On je istakao da ne želi da potceni Radnički iz Niša, ali da Partizan sve ima u svojim rukama.

– Ne želim nikoga da potcenjujem, pogotovo jer sam bio trener Radničkog, ali ako mi pružimo ono što možemo, kao što je bilo u prvoj utakmici, nije objektivno očekivati da nas Radnički pobedi sa dva gola razlike. Naravno, u fudbalu je sve moguće, videli ste svi Ligu šampiona. Bilo bi neozbiljno ne misliti da ne može drugačije. Nismo sigurni, ali imamo pravac koji je dobar.

Milan Đuričić je govorio i o suđenju, prošli put u Nišu crno-beli nisu bili zadovoljni.

– Mi se ne bavimo time, niti nas oni interesuju ni na koji način. Neka rade svoj posao, mi ćemo svoj – jasan je bio Đumi.

Penali se vežbaju u Humskoj.

– Kako da ne, zašto da ne? Bilo bi neodgovorno da ih ne vežbamo. Druga stvar je što ih ne očekujemo, ali nema razloga da se ne vežba – zaključio je Đuričić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter