0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Promena taktike, igramo na golove

Objavljeno: 14.05.19 u 10:43

Odlučili smo se da malo promenimo taktiku pravljenja tiketa za danas i prednost dajemo golovima sa ciljem da pokušamo da budemo uspešni i pored malog broja utakmica.

S. BRIŽ – MUSKORN GG (1.60)

Plasman u Evropu je u žiži interesovanja ekipa u drugoj grupi šampionata Belgije, a igra se otvoreno za gol više tako da obe ekipe pogađaju i kod kuće i na strani u samom finišu sezone.

RUDEŠ – HAJDUK 3 + (1.60)

Nastavljaju Splićani jurnjavu za mesto u Evropi tako da danas u Zagrebu imaju samo jedan zadatak, da savladaju ‘fenjeraša’ mada domaćin se neće lako predati i očekujemo bar tri pogotka.

VBA – ASTON VILA GG (1.70)

Sledi novi okršaj komšija u Birmingemu i domaćin juri gol minusa za odlazak u finale na Vembli i isti plan ima rival tako da očekujemo bar po pogodak na obe strane.

SLOVACKO – OPAVA 1 (1.70)

Zanimljivo je i u drugom delu tabele u Češkoj, gde se polako rešava status za novu sezonu i domaćin je u naletu i pokušaće da upiše nova tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 7.39.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter