in ,

KADA LJUBAV NE POZNAJE GRANICE: Mercedes dokazao, neke stvari su ipak važnije od pukog sporta

Hari Šo je trebalo da bude sasvim običan petogodišnji dečak, ali će njegov mladi život uskoro biti prekinut usled teške bolesti, Juingovog sarkoma. No, čelnici Mercedesa i Luis Hamilton odlučili su da ovom mališanu poklone jednu od najlepših mogućih uspomena i tako izuzetno tužnu situaciju koliko-toliko učine lepom po dečaka iz engleskog Redhila.

Pred trku za Veliku nagradu Španije Hari je Hamiltonu poslao poruku preko društvenih mreža, na šta je britanski vozač odgovorio:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

– Hari, ne znaš koliko mi ova tvoja poruka znači, druže. Hvala ti, ti si moja inspiracija danas. Pokušaću da te učinim ponosnim. Ti si veoma snažan dečak, i voleo bih da sam i ja bio snažan poput tebe. Želim samo da svet vidi koliko si jak i da zamolim sve da ti pošalju njihove najlepše želje i molitve u ovom teškom momentu. Šaljem ti ljubav, Hari! Bog te blagoslovio. Tvoj prijatelj, Luis, napisao je Hamilton.

A onda se na to nadovezao Hamiltonov tim, koji je Hariju omogućio da sedne u bolid Mercedesa tako što su vozilo, uz trofej namenjen pobedniku Katalunje, dovezli ispred kuće ovog dečaka!

 

Veliki potez aktuelnih šampiona Formule jedan…

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BUGARSKA DOBILA NOVOG SELEKTORA: Legendarni Krasimir Balakov nasledio Hubčeva

VATERPOLO: Radnički zove na Zvezdu