0
Auto Moto

KADA LJUBAV NE POZNAJE GRANICE: Mercedes dokazao, neke stvari su ipak važnije od pukog sporta

Objavljeno: 13.05.19 u 21:58

Hari Šo je trebalo da bude sasvim običan petogodišnji dečak, ali će njegov mladi život uskoro biti prekinut usled teške bolesti, Juingovog sarkoma. No, čelnici Mercedesa i Luis Hamilton odlučili su da ovom mališanu poklone jednu od najlepših mogućih uspomena i tako izuzetno tužnu situaciju koliko-toliko učine lepom po dečaka iz engleskog Redhila.

Pred trku za Veliku nagradu Španije Hari je Hamiltonu poslao poruku preko društvenih mreža, na šta je britanski vozač odgovorio:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

– Hari, ne znaš koliko mi ova tvoja poruka znači, druže. Hvala ti, ti si moja inspiracija danas. Pokušaću da te učinim ponosnim. Ti si veoma snažan dečak, i voleo bih da sam i ja bio snažan poput tebe. Želim samo da svet vidi koliko si jak i da zamolim sve da ti pošalju njihove najlepše želje i molitve u ovom teškom momentu. Šaljem ti ljubav, Hari! Bog te blagoslovio. Tvoj prijatelj, Luis, napisao je Hamilton.

A onda se na to nadovezao Hamiltonov tim, koji je Hariju omogućio da sedne u bolid Mercedesa tako što su vozilo, uz trofej namenjen pobedniku Katalunje, dovezli ispred kuće ovog dečaka!

 

Veliki potez aktuelnih šampiona Formule jedan…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter