0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE SPEKTAKL U NIŠU: Radnički pustio u prodaju karte za revanš sa Partizanom

Objavljeno: 12.05.19 u 11:22

Veliku pažnju izaziva utakmica na ‘Čairu’.

Posle 0:1 za crno-bele u Humskoj, došao je red na revanš meč koji će nam dati ime jednog finaliste ovogodišnjeg Kupa Srbije.

Domaća ekipa silno motivisana ušla je u najmasovnije takmičenje, sa željom da dođe do prvog trofeja. Ni crno-belima ne manjka motivacije, jer bi evntualnim plasmanom u finale došli u poziciju da se bore za trofej i tako popravili bledu sezonu.

Revnaš utakmica polufinala zakazana je za sredu u 20 časova, a ulaznice za ovaj meč su od danas u prodaji. Svi oni koji žele da dođu do vrednog parčeta hartije to mogu da učine na bilternici hale ‘Čair’ danas, sutra i preoksutra od 10 do 18 časova i na sam dan utakmice od 10 sati, pa sve do početka meča. Cene ulaznica za južnu tribinu su 300 dinara, za severnu 400, istočnu i zapadnu po 600, a za ložu 1500 dinara.

Pobednik ovog duela igraće sa boljim iz okršaja između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana (3:1), koji se igra istog dana od 17.30 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter