1
Evropske lige

SKANDAL U ŠVAJCARSKOJ: Navijači Grashopersa na sred utakmice skinuli svoje igrače i poslali ih u svlačionicu, utakmica prekinuta (FOTO)

Objavljeno: 12.05.19 u 23:00

Nakon 70 godina, Grashopers se neće takmičiti u eliti švajcarskog fudbala.

Tim iz Ciriha ispao je iz švajcarske Superlige, a dodatni udarac igrači su dobili danas od navijača.

Duel Lucerna i Grashopersa prekinut je u drugom poluvremenu prilikom ubedljivog vođstva domaćina. Gostujući navijači naterali su svoje igrače da im predaju dresove, pojedini čak i štucne, kako bi na delu pokazali da ih nisu dostojni zbog loše sezone. Posramljeni igrači napustili su teren na koji se nisu ni vraćali pošto je duel prekinut.

Grashopers je poslednji u Švajcarskoj sa jednom od najlošijih sezona ikada. Na 32 utakmice tim iz Ciriha upisao je 18 poraza, ukoliko se ne računa današnji meč protiv Lucerna.

0
0

1 Komentara

  1. Odlicno je sto se prenose ovakve vesti da ljudi vide sta se radi po svetu, pa cak i u svajcarskoj. Da ne bude komentara kako smo najgori na svetu, navijaci kriminalci i slicno. Pa evo onda navijaca kriminalaca i u svajcarskoj. Igraci obrukali dres koji nose za platu, a za koji navijace vezuju secanja i emocije, e pa nece moci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter