0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League Group H season 2017-2018 Crvena Zvezda v Bate Borisov Milan Rodic (R) Beograd, 14.09.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RODIĆ VAS ZOVE: Prišili smo treću zvezdicu, dođite da proslavimo zajedno!

Objavljeno: 12.05.19 u 15:43

Poslednje kolo Superlige Srbije i ove godine rezervisano je za proslavu titule na Marakani.

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 sati dočekaće ekipu Napretka, a sat vremena ranije počeće ceremonija dodele trofeja najboljoj ekipi u našoj zemlji.

– Svi smo srećni što drugu godinu za redom poslednje kolo dočekujemo na ovakav način sa našim navijačima. Uveren sam da će biti ispunjene tribine i prava slavljenička atmosfera. Zajedno smo ostvarili istorijski uspeh, prišli smo treću zvezdicu iznad grba i došlo je vreme da to i proslavimo. Ulaz je besplatan, svi su pozvani da naparvimo nezaboravnu proslavu – rekao je Milan Rodić.

Zvezdin levi bek osvrnuo se na učinak crveno-belih u domaćem šampionatu.

– Osvojiti titulu u Crvenoj zvezdi je poseban osećaj i neverovatna čast. Mi smo uspeli da ponovimo prošlogodišnji uspeh i odbranimo zvanje šampiona. Odlična sezona je za nama, zabeležili smo 32 pobede, postigli 94 golova i to su podaci koji pokazuju da je publika mogla da uživa na našim utakmicama. Sada je došlo vreme da proslavimo sve ono što smo zajedno ostvarili.

Osim za poslednju utakmicu u Superligi, izabranici Vladana Milojevića pripremaju se i za revanš meč polufinala Kupa Srbije, koji u sredu igraju u Lučanima.

– Naporno se pripremamo za predostijeću utakmicu, jer od početka sezone naglašavamo da nam je dupla kruna glavni cilj. Želimo da osvojimo i Kup, a odlična ekipa Mladosti nam je naredna prepreka na tom putu. Imamo prednost, ali potpuno fokusirano ćemo ući u utakmicu i ići na pobedu. Nadam se da ćemo 23. maja priprediti još jedno slavlje našim navijačima – poručio je Rodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter