0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ OTKRIO: Iz Liverpula su imali zahtev za nas, mislio sam da se šale!

Objavljeno: 12.05.19 u 15:03

Trener Crvene zvezde Dejan Milojević podelio je jednu anegdotu iz prošle sezone, govorio o Liverpulu, Vengeru, Anćelotiju…

Crvena zvezda poražena je bila na ‘Enfildu’. ‘Redsi’ su slavili sa 4:0, a nedavno se i velika Barselona uverila koliko je teško igrati protiv Liverpula u Engleskoj.

-Sve je drugačije uživo nego kada se gleda na televiziji. Neverovatno je kako Robertson ‘štrika’ pored aut linije. I Murinjo je rekao da te oči zabole dok to pratiš. Jedan pogled na fitnes izveštaj i jasno ti je da nemaš igračku moć da paririraš. Ne zato što su ‘vanzemaljci’ nego iz milion aspekta to ne možemo da razvijemo u Srbiji, rekao je trener Crvene zvezde u razgovoru za Žurnal.

FOTO: STARSPORT

Trener crveno-belih stao je na crtu velikanima fudbalske igre poput Arsena Vengera, Karla Anćelotija, Jirgena klopa i Tomasa Tuhela.

– Čas mi je da sam imao priliku da vodim ekipu protiv krema svetskog fudbala, bila je to prilika da ceo stručni štab nauči nešto novo. Koliko god da su oni veliki, otvoreni su. Što je čovek veći, to je jednostavniji. Nemate tu vremena za neku dugu komunikaciju. Velika je stvar da smo igrali protiv njih, ai da smo dobili mail iz Liverpula sa molbom da im damo kompletnu analizu naše utakmice protiv Napolija u Beogradu. Mislio sam da je to šala. Nismo mogli da verrujemo da takav velikan traži od srpskog kluba analizu, a bili su oduševljeni kako smo to uradili. Imamo pameti, ne bi trebalo da se stidimo i plašimo. Izgubili smo ubedljivo od PSŽ-a ali smo i učili. Svaki poraz neka ide meni na dušu, rekao je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter