0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

KAKVA UTAKMICA: Srbi brojali do pet – Prijović postigao het-trik, Jovanović odgovorio sa dva gola (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.19 u 00:15

Odigrano je pretposlednje kolo u šampionatu Saudijske Arabije.

Šampion će biti poznat u poslednjem kolu, a veoma dobru utakmicu koja nije imala rezultatski značaj odigrali su Al Itihad i Al Fateh.

Domaćin je slavio sa čak 6:2, a tri gola postigao je srpski reprezerntativac Aleksandar Prijović. Na drugoj strani bio je takođe veoma raspoložen Srbin, nekadašnji fudbaler lučanske Mladosti Saša Jovanović, koji je postigao tri gola.

Gosti su prvi došli do prednosti i upravo je mommak za čije su se usluge svojevremeno raspitivali ‘večiti’ doneo prednost svojoj ekipi, u devetom minutu meča. Posle samo nekoliko minuta odgovorio je nekadašnji napadač PAOK-a, koji je posle odbitka svom timu doneo izjednačenje. Do kraja prvog poluvremena pitanje pobednika je bilo praktično rešeno, jer su mrežu pogađali Viljanovia i Romarinjo, za 4:2.

Ipak, to nije omelo naše internacionalce da dodatno poboljšaju golgeterski učinak tokom drugih 45 minuta. Saša Jovanović je smanjio prednost golom u 63. minutu, da bi mu Prijović odgovorio samo tri minuta kasnije. Rutinskom realizacijom u 70. minutu isti igrač je stigao do het-trika, a ujedno je i postavio konačan rezultat utakmice.

Oba tima nalaze se na sredini tabele i ostaje im da sezonu rutinski okončaju u poslednjem kolu. Prava bitka u tamošnjem šampionatu vodi se na vrhu, jer su i Al Nasr i Al Hilal stigli do pobede, a ekipa Miloša Degeneka ima bod manje i moraće da osluškuje dešavanja sa drugog stadiona, uz pobedu kako bi došla do trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter