0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Lester i Čelsi za uživanje, Ajntraht do važnih bodova

Objavljeno: 12.05.19 u 11:00

Sledi rasplet u trci za titulu u Engleskoj, a ostale karte su podeljene pre poslednjeg kola mada u drugim takmičenjima ima zanimljivih okršaja.

LESTER – ČELSI 3+ (1.70)

Opušten meč u kojem su dva rivala završila posao za ovu sezonu, a gosti osokoljeni plasmanom u finale Lige Evrope biće rasterećeni i očekujemo golove na obe strane.

LIL – BORDO 1 (1.50)

Sezonu iz snova treba privesti kraju, a domacin ima znanja i energije da bude uspešan sa rivalom iz grada vina i ocekuju se tri boda za overu plasmana u Ligu šampiona.

AJNTRAHT – MAJNC 1 (1.60)

Ima domaćin još posla u Bundesligi u pokušaju da naredne sezone budu u evropskoj eliti i potrebno je da prebole eliminaciju od Čelsija i konačno pobede posle serije slabijih rezultata.

FROZINONE – UDINEZE 2 (2.00)

Domaćin se neće lako predati pored činjenice da su ispali i posle jedne sezone se ponovo vraćaju u niži rang, ali za Udineze je ovo meč lopta za opstanak i pokusace da je iskoriste upisivanjem tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 8.16.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter