0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE MILOJEVIĆ NAJAVIO RASTANAK: Zvezda će gurati i bez mene, malo sam umoran!?

Objavljeno: 12.05.19 u 09:56

I dalje nije poznato da li će Vladan Milojević i naredne sezone sa klupe predvoditi crveno-bele.

Talentovani stručnjak na stolu ima nekoliko bogatih ponuda, a sve su jače glasine da će napustiti kormilo novog – starog šampiona.

Već dve godine Milojević radi u Ljutice Bogdana i prema njegovim rečima došlo je do zamora.

– Možda i jesam… Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga, rekao je on u intervjuu za ‘Žurnal‘.

O svojoj sudbini Milojević će odlučiti na kraju sezone, a navijači se nadaju da bi trener koji im je doneo Ligu šampiona mogao da ostane.

– Velika količina emocija. Kada vodite klub koji je deo vas, onda želite da budete perfekcionista. Jako sam disciplinovan, ne znam da funkciuonišem u hatoičnoj situaciji. Nemam problem da budem samokritičan, izvinim se kad uradim nešto kako ne treba. To znaju moji igrači u svlačionici, jer to držim kao sveto mesto. Kada jednog dana budem u drugom klubu to će biti surovi profesionalizam, a ovde je sve emocija. Mnogo neprospavanih noći. To je nešto što voliš, ali te i troši. Mentalitet mi je takav da se vezujem, dajem sve od sebe.

Jedno od pitanja bilo je i da li bi navijači trebalo da strahuju ukoliko ode.

– Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera, poručio je Milojević.

Sadašnji trener crveno-belih će ekipu predvoditi na još najmanje dve utakmice, u polufinalu Kupa protiv Mladosti i poslednjem kolu protiv Napretka za kad je zakazana proslava titule. Priliku da osvoji duplu krunu, Milojević će imati ukoliko eliminiše ekipu iz Lučana (3:1) i u finalu savlada boljeg iz duela između Radničkog i Partizana (0:1).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter