0
Domaći fudbal

BUNJI U ČAST: Prijatelji igraju memorijalnu utakmicu u čast Gorana Bunjevčevića!

Objavljeno: 12.05.19 u 16:33

Porodica, prijatelji i FSS organizuju 21. maja u Staroj Pazovi utakmicu kao znak sećanja na bivšeg direktora Saveza

Prošlo je godinu dana od kada je fudbalski svet izgubio Gorana Bunjevčevića. Porodica, prijatelji i Fudbalski savez Srbije organizovaće memorijalnu utakmicu u spomen bivšem direktoru FSS. Meč će biti odigran u SC Stara Pazova, sa željom da se očuvaju lepe uspomene na bivšeg reprezentativca i prvotimca Crvene zvezde.

Zaigraće reprezentativci iz generacije kojoj je pripadao Goran. To su Dejan Savićević, Predrag Mijatović, Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Ivica Dragutinović, Savo Milošević, Mateja Kežman, Saša Ilić, Vlada Ivić... Iz Totenhema se čeka potvrda za Robija Kina i Tedija Šeringema.

Crveno-bele će sa klupe voditi tandem Muslin – Filipović, dok će selekciju predstavljati Tumbaković – Milojević.

Tim Zvezde činiće Nenad Lalatović, Milivoje Vitakić, Mihajlo Pjanović, Branko Bošković, Goran Drulić, Miodrag Pantelić, Vinko Marinović, Zoran Njeguš, s tim što će za tim prijatelja da nastupe i četiri Goranova drugara: Aco Pejović, Boban Rajević, Peđa Danilović. Trener Zvezdine generacije biće Slavoljub Muslin i Zoran Filipović, dok će drugu ekipu predvoditi Ljubiša Tumbaković i Vladan Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter