1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ: Rezultat je realan i zasluženo smo pobedili, čestitke Vojvodini

Objavljeno: 11.05.19 u 19:48

Strateg crno-belih imao je razlog za zadovoljstvo posle današnjeg gostovanja u Novom Sadu.

Partizan je porazio Vojvodinu sa 2:1 i izborio se za evropske kvalifikacije.

Rikardo Gomeš je doneo vođstvo crno-belima, da bi u drugom poluvremenu sa bele tačke novo vođstvo i trijumf Partizanu obezbedio Đorđe Ivanović.

– U najkraćem, videli ste da je bilo jako teško. Na kraju smo mi uspeli da damo gol više, ali čestitke i igračima Vojvodine i mojim igračima. Mi smo danas uspeli da ostvarimo jedan jako bitan cilj, a to je da obezbedimo Evropu. Znate i sami koliko je to bitno za klub kao što je Partizan. Posebno moram da čestitam svojim igračima. Što se tiče same utakmice, već smo pričali o terenu i kvalitetu terena i prosto u većini utakmice bivate naterani da igrate tranzicije gde se Vojvodina mnogo bolje snalazi od nas. Međutim, danas smo uspeli to malo da svedemo na jednu razumniju meru tako da smo imali malo više od igre i malo više šansi i mislim da je rezultat realan i da smo zasluženo pobedili. Kažem još jedno, čestitke i jednoj i drugoj ekipi, mislim da po ovom terenu mislim da je to bilo sasvim zadovoljavajuće, rekao je Savo Milošević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter