2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAM POTVRDIO: Poznata prva želja Partizana…

Objavljeno: 11.05.19 u 13:44

Trener Partizana Savo Milošević juče je najavio da je skaut tim počeo pregovore sa potencijal nim pojačanjima na leto, a jedno se samo otkrilo.

Jasno je kao dan da će Partizan na leto morati ozbiljno da se pozabavi renoviranjem tima za novu sezonu. To je sam najavio trener Partizana Savo Milošević. Ipak, strateg crno-belih, a uskoro i sportski direktor nije želeo da otkrije imena. Međutim, jedan momak se sam ‘pohvalio’. Izgleda da je došlo vreme za treću epizodu Nikole Aksentijevića u Humskoj.

– Postoji interesovanje crno-belih, ali i nekoliko inostranih klubova. Po završetku prvenstva, u dogovoru sa Markom Miškovićem i menadžerom, odlučiću da li i gde odlazim – istakao je Aksentijević za ‘Sportski žurnal’.

To potkrepljuje informacije da bi Partizan za pristojno obeštećenje mogao da proda reprezentativca Nemanju R. Miletića, dok vremešnom Miroslavu Vulićeviću ističe ugovor.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter