0
Domaći fudbal

FLEŠ IZ SURDULICE: Radnik ide na megdan Zemunu…

Objavljeno: 11.05.19 u 09:30

Poslednju ovosezonsku prvenstvenu utakmicu u gostima Radnik danas igra u Zemunu sa istoimenim superligašem gde će u rasterećenom nastupu odmeriti snage sa ekipom koja je trenutno na poslednjoj poziciji tabele, sa velikim motivom i željom za opstanak.

Odigravanjem poslednjeg meča u Subotici i praktično i teoretski Radnik je sebi obezbedio opstanak među elitom srpskog fudbala i za narednu sezonu, no, kao što reče šef stručnog štaba Milanović, do kraja prvenstva ekipa će imati i dalje ozbiljan pristup i odigrati krajnje disciplinovano i profesionalno:

– Uglavnom smo prikazivali do sada dobre partije i u ovom, a i u onom regularnom delu takmičenja što pokazuje i kretanje na tabeli. Cilj nam je i da u ove dve preostale utakmice odigramo kako treba, daćemo šansu i mlađim igračima da se i oni razigraju. Opušteniji i rasterećeni rezultatskog pritiska idemo zasigurno i na Zemun i tako ćemo dočekati Šapčane sledeće nedelje, ali smo maksimalno spremni kao i do sada da odigramo čvrsto i dobro protiv ekipe koja se grčevito bori za opstanak– dodaje Milanović.

Kada je u pitanju zdravstveni bilten igrača, Milanović ukazuje na dosta povreda u poslednjim utakmicama:

– Lazar Kojić je uspešno operisan i već od naredne nedelje će krenuti sa prvim tretmanima rehabilitacije. Odmorićemo Đorđevića i Kovačevića koji imaju zdravstvenih problema, a Danoski će imati minutažu u kojoj neće biti previše opterećen nakon dužeg zdravstvenog odsustvovanja.

Utakmica 36.kola Zemun – Radnik zakazana je za subotu na stadionu u Zemunu, početak u 16 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter