0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SELI SE U BRAZIL: Nekadašnji Zvezdin vezista ima novi klub

Objavljeno: 10.05.19 u 18:41

Tridesetdvogodišnji fudbaler je pred novim angažmanom.

Prethodnih nekoliko sezona Evandro Gebel branio je boje timova na ‘starom’ kontinentu, a sada je odlučio da se ponovo okuša u domovini.

Navodno je Brazilac imao ponude od nekoliko kluba, te je prihavtio najprimamljiviviju. Prema pisanjima brazilskih medija posle završene epizode u Halu, on će zadužiti opremu Santosa. Kako se dalje navodi interesovali su se i Atletiko Paranaense i Vasko da Gama, ali je vezista ipak prihavtio ponudu crno-belih. U novom klubu Evandro će zarađivati 200 hiljada dolara godišnje, dok će za potpisivanje ugovora dobiti još oko pola miliona iz nekoliko rata.

Vezista je svojevremeno 2010. godine u Ljutice Bogdana stigao iz Atletiko Paranaesnsea i za godinu i po dana na Marakani je zabeležio 35 nastupa i 13 golova. Kada je napustio crveno-bele, preselio se u Eštoril, potom Porto i na kraju Hal, čiji je dres nosio od 2017. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter