0
Auto Moto

PITAMO LJUBITELJE FORMULE JEDAN: Koje dve staze ne biste voleli da gledate sledeće godine?

Objavljeno: 10.05.19 u 23:01

Pred početak sezone bilo je poznato da će uslediti veoma težak zadatak za čelnike „najbržeg cirkusa na svetu“, s obzirom na to da su ugovori istekli za čak pet staza.

Ugrožene su bile Katalunja (Velika nagrada Španije), Silverston (Velika nagrada Velike Britanije), Hokenhajm (Velika nagrada Nemačke), Monca (Velika nagrada Italije) i Meksiko Siti, staza „Ermanos Rodrigez“ (Velika nagrada Meksika).

Od početka sezone postignut je dogovor sa čelnicima Monce, pa ćemo najlegendarniju trku gledati i po završetku ove sezone. 

Kako je Keri rekao da je postignut dogovor sa „dve staze“, a ta druga gotovo sigurno predstavlja Silverston, preostalo je pitanje sudbine Katalunje, Hokenhajma i Meksiko Sitija.

Da će promena biti svedoči i nastavak spomenute izjave o broju trka (21), čiji deo će biti staza u Vijetnamu, tačnije u Hanoiju, a sve je izvesnije da će se u karavan vratiti i Velika nagrada Holandije, pa će dve od tri preostale staze ostati bez mesta u kalendaru za 2020. godinu.

Po mnogima najveći kandidat za „eliminaciju“ je Katalunja, a nas zanima vaše mišljenje i kako biste vi postupili da ste na čelu „najbržeg cirkusa na svetu“.

Ukoliko biste vi birali, koje dve staze biste izbacili iz kalendara za 2020. godinu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter