1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPRAVDATI RENOME: Zvezda sa igračima iz drugog plana ponovo ruši Proleter

Objavljeno: 10.05.19 u 10:15

Posle osvojene titule jasno je da će dva kola šampionata odraditi kombinovani tim, a ambicije šampiona je svakako da se ostvari nova pobeda.

Jedan posao je završen i posle odbrane titule sledi odrađivanje posla do kraja sezone sa jasnim ciljem da Crvena zvezda opravda renome šampiona.

Odlučio je trener Vladan Milojević da glavne poluge odmori za revanš Kupa Srbije u sredu protiv Mladosti, kada u Lučanima sledi overa plasmana u finale i da danas na sceni protiv Proletera na ‘Karađorđu’ budu igrači iz ‘drugog plana’.

Neki kao Aleksa Vukanović su potvrdili kvalitet, a na sceni se očekuju Miloš Vulić i asistent kod šampionskog pogotka u prošlom kolu Milan Gajić. Povreda je mučila Filipa Stojkovića i ako ne bude mogao konačno priliku čeka Stefan Hajdin.

U finišu sezone učinak je popravio Goran Čaušić i posle boljih partija jesenas nije se naigrao u drugom delu sezone Veljko Simić, koji bi trebalo da zauzme poziciju na levom krilu.

Tako je to u Zvezdi kada je konkurencija žestoka, a ovu predstavu trebalo bi da preskoče standardni: Branko Jovičić, Dusan Jovančić, El Fardu Ben, Marko Marin… Mozda malo odmori golman Milan Borjan, a očekuje se da minutažu dobiju Milan Jevtović i Erik Jirka.

Projektovan sastav Zvezde: Popović, Gajić, Savić, Milunović, Stojković (Hajdin), Čaušić, Vulić, Simić, Jirka, Vukanović, Pavkov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter