0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Jako sam zadovoljan utakmicom, uveli smo Dinamik u naš ritam

Objavljeno: 10.05.19 u 09:27

Košarkaši Mega Bemaksa su pružili još jednu ubedljivu partiju na gostovanju pošto su hali SC Master savladali Dinamik sa 102;85 u okviru 4. kola Superlige.

Odličnu partiju u pobedi Mege je pružio Goga Bitadze sa 25 poena i 11 skokova. Na konferenciji za štampu posle meča Bitadze je istakao da je Mega odigrala dobar meč.

– Odigrali smo prilično dobro, dobro smo šutirali na utakmici. U drugom delu smo podigli nivo igre, u jednom trenutku su nam prišli, ali smo tad odigrali kako treba i došli do pobede – izjavio je Bitadze.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je istakao da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

– Jako sam zadovoljan utakmicom, od prvog do poslednjeg minuta smo kontrolisali meč. U jednom momentu na par minuta do kraja nam je Dinamik prišao na desetak poena razlike, ali smo jako dobro reagovali, odbili napad i rutinski priveli utakmicu kraju. Uspeli smo da uvedemo Dinamik u naš ritam sa dosta trčanja, to je naša igra u kojoj se bolje snalazimo i sasvim smo zasluženo pobedili. Idemo korak po korak, cilj je plej-of – izjavio je Milojević.

Trener Dinamika, Miro Alilović, nije bio zadovoljan prikazanim ali vidi pomak u igri svoje ekipe.

– Ovu utakmicu smo bolje odigrali od prethodnih, iako smo izgubili, držali smo koncentraciju 20 minuta. Kada smo imali šansu da stignemo Megu, nismo dobro izlazili sa tajmauta i imali smo 3,4 izgubljene lopte. Moramo da radimo na sebi i da treningom podignemo kvalitet igre i uporedo se spremamo za sledeću utakmicu protiv Novog Pazara. Svom kolegi Milojeviću želim sve najbolje u nastavku Superlige – podvukao je Alilović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter