0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Zagrevanje za vikend sa tri ‘fiksa’ i golovima u Bilbau

Objavljeno: 10.05.19 u 11:11

Sledi lagano zagrevanje za vikend, a polako šampionati širom Evrope ulaze u samu završnicu tako da sledi žestoka borba za pojedine ekipe.

SENT ETJEN – MONPELJE 1 (1.70)

Domaćin prati u stopu Lion čekajući eventualni kiks da se domognu mesta koje vodi direktno u Ligu šampiona i potrebno je da večeras ostvare pun pogodak.

STANDARD – GENT 1 (2.00)

Sezona je solidna za ekipu iz Liježa koja može da popravi plasman i izbori se za direktan plasman u grupnu fazu Ligu Evrope, pa bi trebalo da dođu do trijumfa sa rivalom koji ume da se ‘probudi’.

HAJDUK – SLAVEN 1 (1.40)

Jasno je da predstoji intresantna trka za mesto u Evropi tako da Splićani pošto zavise od sebe imaju večeras imperativ pobede i sledi rušenje protivnika iz Koprivnice na čuvenom ‘Poljudu’.

BILBAO – SELTA GG (1.70)

Baskijci su imali odličnu seriju rezultata i pobegli su na sredinu tabele, dok četa iz Viga ima još posla u trci za opstanak i po gol na obe strane je realna opcija.

Ukupna kvota na tiketu je 8.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter