0
Evrokupovi

ADI HITER: Teško nam je, igrači su plakali u svlačionici…

Objavljeno: 10.05.19 u 11:30

Trener Ajntrahta iz Frankfurta je posle eliminacije od Čelsija posle penal-serije, izjavio da su neki njegovi igrači i plakali u svlačionici ‘Stamford bridža’.

Adolf Adi Hiter je poručio da je veoma ponosan na svoj tim i da žali što njihov san nije postao java.

– Veoma smo razočarani, san o odlasku u Baku nije postao stvarnost. Zaslužili smo da budemo u finalu… Ali, izuzetno sam ponosan na svoj tim i na ono što je pokazao na Stamford Bridžu. Svi smo sanjali finale. Boli, ali moramo biti ponosni – rekao je Hiter nakon utakmice.

Ajntraht je remizirao sa Čelsijem u Londonu 1:1, što je isti rezultat kao i u Frankfurtu, a posle penala Čelsij je slavio prolaz u finale Lige Evrope.

– Bilo je suza u svlačionici… Mogu samo da čestitam svojim igračima na svemu što su postigli ove sezone. Naterali smo ljude da primete naš tim ove sezone i mislim da je to vrlo važno.

– Moramo da podignemo glave i da ovo što pre ostavimo iza nas. Pred nama su dve važne ligaške utakmice. Imamo šansu da kroz Bundesligu obezbedimo mesto u Ligi šampiona – rekao je Hiter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter