0
Evropske lige

MENJA KLUB ALI NE I LIGU: Premijerligaš plaća za ‘Mitrogola’ 35 miliona evra!

Objavljeno: 09.05.19 u 10:35

Iako je ispao iz Premijer lige sa Fulamom čini se da će Aleksandar Mitrović i naredne sezone nositi dres premijerligaša.

Kako navodi Dejli Ekspres menadžer Sautemptona Ralf Hasenhutl želi da pojača konkurenciju u napadu i sledeće sezone bude konkurentan u borbi za što bolju poziciju na tabeli. Kao odlično rešenje u napadu vidi našeg napadača Aleksandra Mitrovića koji je u dresu Fulama ove sezone postigao 11 golova. Sautempton je spreman da za usluge Mitrovića plati obeštećenje od 35 miliona evra. 

Nakon ispadanja iz lige kao logičan sled događaja bio je i odlazak Mitrovića. U medijima se mnogo licitiralo gde će nastaviti naredne godine a kao favorit za dovođenje Srbina isplivao je Sautempton koji je već imao Srbina u svojim redovima, dres ‘svetaca’ nosio je Dušan Tadić pre prelaska u Ajaks. Pored Sautemptona pominje se i interesovanje Aston Vile. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter