0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

TRAŽE SE PROMENE U BARSELONI: Bartomeu možda ode, Laporta čeka svoju šansu…

Objavljeno: 08.05.19 u 21:35

Posle debakla na ‘Enfildu’ otvorila se Pandorina kutija u Barseloni, fudbalski poslanici traže smene od uprave do trenera.

Prvi čovek Katalonaca Bartomeu nalazi se na udaru. Fudbalski radnici u Kataloniji traže smenu prvog čoveka Barselone kao glavnog krivca za sve što se dešava u klubu koji je dugo bez evropskog trofeja, ali i finala. Tu vest spremno je dočekao nekadašnji predsednik Barselone Đoan Laport.

– Uostalom, zar nije uprava već najavljivala izbore za leto? Učinite to, raspišite ih – poručio je Laporta.

On obećava da će Barselonu vratiti na stare staze slave, vratiti joj ono što je izgubila poslednjih godina.

– Spreman sam da predstavim svoj program. I svako ko želi da se klub vrati na stazu uspeha i povrati slavu koju je nekada imao, svako ko želi da ispišemo novu istoriju fudbala, neka glasa za mene.

Đoan Laport je Barselonu vodio od 2003. godine do 2010. godine, a pod njegovim vođstvom Blaugrana je osvojila četiri Primere, dve Lige šampiona i tri Kupa krajla. Bila je to era Ronaldinja i Tijerija Anrija, a trener je bio Pep Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter