0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ HVALI IGRAČE: Ali ne želi analizu posle ovakve pobede

Objavljeno: 08.05.19 u 22:42

Trener Crvene zvezde kratko je prokomentarisao večerašnji meč protiv OKK Beograda.

Crvena zvezda je u 4. kolu KLS slavila četvrti trijumf, ovog puta rezultatom 82:50 protiv ‘klonfera’ koji nisu uspeli da pruže ozbiljniji otpor.

– Odigrali smo odbranu na visokom nivou i generalno kvalitetnu utakmicu. Nije dobro praviti veliku analizu gledajući konačan rezultat. Želim da čestitam OKK Beogradu na dobroj utakmici, ali i mojim igračima na veoma ozbiljnom pristupu tokom cele utakmice – rekao je Tomić.

Svi igrači u crveno-belom timu su dobili najmanje 10 minuta u igri, a mladi Nemanja Nenadić složio se sa svojim trenerom da je odbrana bila na dobrom nivou.

– Čestitam ekipi OKK Beograda na fer i korektnoj igri. Pokazali su motiv, kao i svi protiv Crvene zvezde. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, o čemu najbolje govori to što smo primili samo 50 poena. Gledamo napred, u subotu igramo u Čačku protiv Borca i krećemo pripreme – rekao je Nenadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter