0
Evropske lige

POSLE GODINA: Riberi se oprostio od Bajerna!

Objavljeno: 07.05.19 u 17:48

Izgleda da je ovaj utorak dan rezervisan za rastanke vremešnih fudbalera i klubva, a nogu je povukao Dijego Godin.

Sjajni štoper Dijego Godin danas se oprostio od Atletiko Madrida, a još uvek nije poznato gde će Urugvajac nastaviti karijeru. Spekuliše se o Interu, ali i povratku u domovinu. Nedugo posle Dijega Godina oglasio se i Frank Riberi. Francuz se oprašta od dresa Bajerna iz Minhena.

– Nije mi lako, ali to je život. Tu sam 12 godina i zaista je teško tako nešto napustiti, bio je to divan period za porodicu i mene. Dosta sam se borio, dosta toga sam osvojio i nikada to neću da zaboravim. Iskreno, ne znam šta ću da radim sledeće sezone. Imam nekoliko ponuda ali je još rano za konačnu odluku. Sigurno ću da igram fudbal još dve sezone i posle toga se vraćam u Minhen. Mojoj porodici je ovde lepo, deca idu u školu, imamo lepu kuću. Naravno da se vraćam – istakao je Frenk Riberi.

Francuz je dodao da će mu najteže biti razdvajanje od Davida Alabe kog gleda kao svog sina, a da će zauvek pamtiti 2013. godinu kada je sa Bajernom iz Minhena postao šampion Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter