3
Domaći fudbal

FOTO: Vitória Guimarães SC

NIŠTA OD ZVUČNOG POJAČANJA: Reprezentativac Gane sada nemoguća misija za Zvezdu…

Objavljeno: 07.05.19 u 16:38

Jedna od želja čelnika Crvene zvezde bio je reprezentativac iz Gane, ali po svemu sudeći on je daleko od dolaska u redove šampiona Srbije.

Tačnije, to je sada nemoguća misija. Naime, Vitorija iz Gimaraeša produžila je ugovor sa Alhasanom Vakasom na dve godine. To znači da je za belo-crne vezan do 2021. godine. Da stvar po Crvenu zvezdu bude nepovoljnija, u ugovor je stavljena klauzula po kojoj klub iz inostranstva za obeštećenje mora da plati 10 miliona evra ako želi Vakasa u svojim redovima.

Alhasan Vakaso je ove sezone odigrao 34 utakmice za Gimaraeš i postigao je dva gola. Crvena zvezda je razmišljala da dovođenjem ovog momka zatvori poziciju zadnjeg veznog na kojoj sada sa uspehom igra Branko Jovičić. Moraće skauting tim Crvene zvezde da potraži novog igrača zaduženog za kvarenje igre rivala.

0
0

3 Komentara

  1. Treba prvo pogledati gde se nalazi Gana na svetskoj listi FIFA Coca Cola World Ranking, pa onda dovodite “reprezentativce iz Gane”! To je i razlog zašto je Boaći, taj neumoljivi strelac iz penala u SLS i rezervista iz Kine, u dve sezone u grupnim fazama LE I LŠ, u 12 utakmica, postigao samo jedan gol protiv Kelna, bez i jedne asistencije, kao i zašto je bio standardna rezerva u Kini! To je razlog i zašto je povremeni reprezentativac Gane, izvesni Rašid Samarila, bio i standardna rezerva u Zvezdi, uz kriminalne partije koje je odigrao u Zvezdi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedan od dokaza zašto u Zvezdi ne sme već godinama ući neka državna institucija koja će izvršiti reviziju finansijskog poslovanja Zvezde je i ovo otvoreno poslovanje Zvezde sa sumnjivim menadžerima, dovođenje nepoznatih rezentativaca iz nekih afričkih zemalja, sklapanje ugovora sa njima uz ugrađivanje u njihove ugovore! Zvezda je postala menadžerska agencija za kupoprodaju drugorazrednih afričkih fudbalera, a svoje mlade fudbalere je poslala u Grafičar u III ligu! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter