1
Evropske lige

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije pred mec sa Litvanija Lithuania Liga Nacija From left Uros Spajic Aleksandar Prijovic Aleksandar Mitrovic Nikola Milenkovic and Nemanja Radonjic Stara Pazova, 03.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ITALIJANI TVRDE: Juve se povukao, Milenković ne ide u Torino

Objavljeno: 07.05.19 u 11:41

Nikola Milenković je nekoliko meseci bio na listi mogućih pojačanja Juventusa, ali je, prema informacijama iz Italije, „stara dama“ odustala od transfera.

Mladi fudbaler Fiorentine koji može da igra i na mestu štopera i kao desni bek trenutno vredi oko 50 miliona evra, i važi za jednog od igrača koji bi trebalo da predstavljaju budućnost fudbala u Italiji. Ipak, nešto slabije partije u poslednjih par nedelja naterale su Juventus da odustane od pregovora sa „violom“. 

Za Milenkovića već nekoliko meseci interesovanje pokazuje i Atletiko Madrid, dok Ole Gunar Solskjer u njemu vidi igrača koji bi mogao da pomogne u stabilizaciji poslednje linije tima sa Old Traforda na leto koje bi moglo da bude presudno za neki duži period, kada je u pitanju Mančester Junajted.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je dobra vest za Partizan. Ako ode iz Fiorentine, ali negde van Italije, onda i Partizan dobija svoj deo kolača, kao njegov matični klub. Mislim da je reč o 2,5% od transfera. Prelaskom u neki italijanski klub, to se ne bi desilo. Slično je i sa Lukom Jovićem. Ako pređe iz Nemačke u neku drugu zemlju, Zvezda će dobiti navedeni procenat. Međutim, ako pređe u Bajern ili neki drugi nemački klub, nema ništa od toga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter